Ghid pas cu pas pentru utilizarea platformei Manager Flota

Ghid pas cu pas pentru utilizarea platformei Manager Flota

Bun venit la ghidul nostru pas cu pas pentru utilizarea platformei Manager Flota - o soluție software avansată, special concepută pentru a simplifica administrarea flotelor de transport alternativ. Acest video vă va ghida prin toate funcționalitățile-cheie ale platformei și vă va arăta cum să o utilizați eficient pentru a calcula automat plățile către șoferi, ținând cont de comisioane și cheltuieli salariale.

Tabel de conținut

 1. Creare cont in platforma ManagerFlota.ro
 2. Cum să adaugi șoferi în platforma Manager Flota
 3. Administrare și Generare Rapoarte în Manager Flota
 4. Cum să utilizezi rapoartele Bolt și Uber în Manager Flota
 5. Cum să-ți gestionezi abonamentul în Manager Flota
 6. Cum să actualizezi informațiile flotei tale în Manager Flota
 7. Gestiunea eficientă a cheltuielilor cu șoferii în Manager Flota
 8. Cum să setezi comisioane personalizate în Manager Flota
 9. Cum să Vizualizezi Statistici și Grafice pentru Fiecare Șofer
 10. Cum să Transferi Datorii în Lista de Cheltuieli a Șoferilor în Manager Flota
 11. Cum să reții automat datoriile când generezi un raport săptămânal
 12. Cum resetezi parola în ManagerFlota.ro
 13. Cum sincronizezi automat e-factura
  1. Asigura-te că ai un cont activ Oblio
  2. Configurează Oblio în Manager Flota
  3. Cum funcționează sincronizarea e-factură în Manager Flotă
  4. De unde export facturile
   1. De unde export facturile Bolt?
   2. De unde export facturile Uber?

Creare cont in platforma ManagerFlota.ro dedicata managerilor de transport alternativ din Romania

In acest video, voi arata pas cu pas cum sa creezi un cont in platforma ManagerFlota.ro, dedicata managerilor de transport alternativ din Romania. ManagerFlota.ro este o platforma online care te ajuta sa gestionezi mai eficient flota ta de transport alternativ. Cu ManagerFlota.ro, poti urmari locatia vehiculelor, istoricul de calatorii, cheltuielile de combustibil si multe altele.

Iata pașii de urmat pentru a crea un cont in ManagerFlota.ro:

 1. Acceseaza site-ul web ManagerFlota.ro
 2. Click pe butonul "Creaza cont"
 3. Completeaza formularul de inregistrare cu datele tale
 4. Click pe butonul "Creeaza cont"

Dupa ce ai creat un cont, te vei putea loga in platforma ManagerFlota.ro si vei putea incepe sa gestionezi flota ta de transport alternativ.

Cum să adaugi șoferi în platforma Manager Flota

Urmărește acest video și vei descoperi pașii simpli și intuitivi pentru a-ți adăuga șoferii în Manager Flota. Vei înțelege cum să completezi informațiile necesare și cum să identifici șoferii în funcție de platforma cu care colaborează.

Administrare și Generare Rapoarte în Manager Flota

În acest video, îți prezentăm un ghid pas cu pas despre administrarea eficientă a flotei și generarea rapoartelor în platforma Manager Flota. Indiferent dacă ești manager de flotă pentru Uber, Bolt sau Splash, acest ghid îți va arăta cum să gestionezi și să generezi rapoarte detaliate pentru fiecare aspect al activității tale.

Urmărește acest video și vei descoperi cum să administrezi flota în platforma Manager Flota, cum să adaugi și să gestionezi șoferii, să realizezi rapoarte generale și să generezi rapoarte personalizate pentru fiecare șofer în parte. Vei învăța, de asemenea, cum să exporti rapoartele și să le transmiți rapid și eficient către fiecare șofer în parte.

Cum să utilizezi rapoartele Bolt și Uber în Manager Flota

În acest video, îți prezentăm un ghid pas cu pas despre cum să utilizezi rapoartele săptămânale de la Bolt și Uber în platforma Manager Flota. Vei afla cum să interpretezi și să valorifici aceste rapoarte în gestionarea eficientă a flotei tale de transport alternativ.

Urmărește acest video și vei descoperi cum arată rapoartele săptămânale de la Bolt și Uber și cum să le utilizezi în platforma Manager Flota. Vei învăța cum să interpretezi informațiile cheie din rapoarte, cum să urmărești veniturile brute și nete, comisioanele, cheltuielile și profitul pe fiecare platformă în parte.

Vei vedea și cum rapoartele sunt integrate în platforma Manager Flota, oferindu-ți o perspectivă completă asupra activității flotei tale. Înțelegerea și utilizarea corectă a acestor rapoarte te va ajuta să iei decizii informate și să optimizezi gestionarea afacerii tale de transport alternativ.

Cum să-ți gestionezi abonamentul în Manager Flota

În acest video, îți prezentăm un ghid pas cu pas despre cum să-ți gestionezi abonamentul în platforma Manager Flota. Vei învăța cum să-ți faci un abonament, cum să anulezi abonamentul activ și cum să-ți descarci factura.

Urmărește acest video și vei descoperi pașii necesari pentru a-ți crea un abonament în platforma Manager Flota. Vei afla cum să selectezi planul potrivit pentru nevoile tale și cum să finalizezi procesul de abonare în câțiva pași simpli.

Vei învăța, de asemenea, cum să anulezi abonamentul activ în cazul în care ai nevoie de o pauză sau dacă dorești să schimbi planurile. Te vom ghida prin procesul de anulare a abonamentului pentru a te asigura că totul este clar și fără complicații.

Nu în ultimul rând, vei vedea cum să-ți descarci factura din platforma Manager Flota. Vei înțelege cum să accesezi secțiunea facturilor, cum să selectezi factura dorită și cum să o descarci în format PDF pentru a-ți păstra evidența financiară în ordine.

Cum să actualizezi informațiile flotei tale în Manager Flota

În acest video, îți vom prezenta un ghid pas cu pas despre cum să actualizezi informațiile flotei tale în platforma Manager Flota. Vei învăța cum să actualizezi datele fiscale, datele de facturare și comisionul flotei pentru a asigura o gestionare precisă și eficientă a afacerii tale.

Urmărind acest video, vei descoperi cum să accesezi și să actualizezi informațiile fiscale ale flotei tale. Vei învăța cum să introduci și să modifice datele de facturare pentru a asigura o corectitudine a facturilor emise către clienți. În plus, vei afla cum să ajustezi comisionul flotei pentru a reflecta politica de prețuri și servicii a afacerii tale.

Te vom ghida pas cu pas prin procesul de actualizare a acestor informații importante, astfel încât să poți fi sigur că toate detaliile sunt actualizate și corecte în platforma Manager Flota. În plus, vei înțelege cum să verificați și să confirmați modificările efectuate pentru a vă asigura că datele sunt actualizate corespunzător.

Gestiunea eficientă a cheltuielilor cu șoferii în Manager Flota

În acest video, vom explora cum să gestionezi eficient cheltuielile cu șoferii în platforma Manager Flota. Vei învăța pașii cheie pentru a înregistra și monitoriza cheltuielile, astfel încât să poți menține un control precis asupra costurilor și să asiguri o administrare eficientă a flotei tale.

În acest ghid pas cu pas, vom acoperi modalitățile prin care poți gestiona cheltuielile cu șoferii în platforma noastră. Vei afla cum să înregistrezi și să monitorizezi diverse tipuri de cheltuieli, precum combustibil, întreținere și reparații, asigurare și altele. Vom discuta, de asemenea, despre cum să asociezi cheltuielile cu șoferii corespunzători și cum să generezi rapoarte detaliate pentru a obține o imagine clară a costurilor implicate în gestionarea flotei tale.

Vom prezenta pașii esențiali pentru înregistrarea cheltuielilor și vom explora opțiunile de monitorizare și raportare disponibile în platforma Manager Flota. Vei învăța cum să clasifici cheltuielile pe categorii, să adaugi informații suplimentare și să accesezi rapoarte detaliate pentru a analiza și evalua costurile flotei tale.

Acest ghid pas cu pas este destinat să te ajute să gestionezi cheltuielile cu șoferii într-un mod eficient și organizat, asigurându-te că ai o viziune clară asupra costurilor și că poți lua decizii informate pentru optimizarea resurselor tale.

Cum să setezi comisioane personalizate în Manager Flota

În acest video, îți arătăm cum să configurezi intervale de comisioane personalizate pentru soferii din flota ta de transport alternativ. Astfel, poți ajusta comisioanele în funcție de venitul brut sau net al fiecărui șofer, optimizând eficient gestionarea afacerii tale.

Cum să Vizualizezi Statistici și Grafice pentru Fiecare Șofer

Descoperă cum poți obține date valoroase despre performanța șoferilor tăi, eficiența rutelor, timpul petrecut pe drum, și multe altele, pentru a-ți optimiza operațiunile. Urmărește videoclipul și fii pregătit să iei decizii informate și să îmbunătățești productivitatea în business-ul tău de transport alternativ!

Cum să Transferi Datorii în Lista de Cheltuieli a Șoferilor în Manager Flota

În acest ghid detaliat, vă arătăm cum să transferați ușor și eficient datoriile din rapoartele săptămânale în lista de cheltuieli a fiecărui șofer folosind platforma Manager Flota.

Economisiți timp și clarificați contabilitatea cu această soluție pas cu pas. Urmați instrucțiunile noastre și gestionați datoriile în mod transparent și convenabil pentru o administrare fără efort.

Cum să reții automat datoriile când generezi un raport săptămânal

Am introdus o funcționalitate care face procesul de gestionare al datoriilor șoferilor mult mai eficient și mai ușor de administrat.

Acum puteți reține automat datoriile înregistrate în platformă odată ce generați raportul săptămânal. Acest lucru vă va permite să economisiți timp prețios și să vă concentrați pe aspectele cheie ale gestionării flotelor, în timp ce platforma se ocupă de restul.

Cu această funcționalitate, suntem gata să transformăm modul în care gestionați datoriile în cadrul flotei dvs.

Vă invităm să urmăriți videoclipul de prezentare pentru a afla cum funcționează această nouă funcționalitate și cum vă poate simplifica viața.

Cum resetezi parola în ManagerFlota.ro

Ți-ai uitat parola contului? Nu îți face griji, acum este extrem de simplu să o recuperezi.

Descoperă pașii simpli pentru a-ți reseta parola în aplicația Manager Flota, în caz că ai uitat-o! Urmează ghidul nostru și recuperează accesul la contul tău în câțiva pași simpli! 🔒🔄

Cum sincronizezi automat e-factura

Pentru a sincroniza automat facturile emise de partenerii dvs. în SPV e-factură aveți nevoie de un abonament în ManagerFlota și un cont activ în programul de facturare Oblio. Modul în care funcționează aceasta sincronizare este descris pas cu pas, mai jos. Te rugăm să parcurgi treptat fiecare material video, pentru a finaliza integrarea.

1. Asigura-te că ai un cont activ Oblio

Dacă nu ai un cont intră pe Oblio.eu și crează-ți unul, este extrem de simplu și rapid.

Nu uita să îl conectezi la SPV, pentru a permite programului Oblio să îți sincronizeze automat e-factura. Poți urma pașii din materialul video următor pentru a realiza acest lucru.

2. Configurează Oblio în Manager Flota

Pentru a finaliza integrarea între Manager Flota și Oblio te rugăm să completezi detaliile tale Oblio în secțiunea "Integrare Oblio e-factura" din meniul "Companie". Este necesar să introduci adresa ta de Email Oblio și Oblio API Secret.

Găsești aceste informații în contul tău Oblio: Accesati Setari > Date Cont (https://www.oblio.eu/account/settings)

unde gasesc Oblio API secret

3. Cum funcționează sincronizarea e-factură în Manager Flotă

Flota va încărca în ManagerFlota un fișier CSV ce reprezintă exportul facturilor din aplicațiile partenere precum Uber, Bolt, Splash, Glovo și Bolt Food. Din acel raport, ManagerFlota va extrage doar facturile emise către clienții de tip business (firme), nu și cele către persoanele fizice.

Pentra a importa facturile, mergeti în meniul principal "eFactura", în colțul dreapta sus click pe butonul "Import". În fereastra aparută introduceti exportul CSV de la partenerul dorit, iar din lista de Furnizori selectati tipul furnizorului de la care ați descarcat CSV-ul. Click pe importa și puteți observa stautsul importului, câte facturi au fost procesate, câte au fost adaugate cu success în sistem și câte nu au reușit.

În acest moment facturile au fost adăugate în sistemul ManagerFlota și urmează să fie transmise către Oblio peste 1 oră. În tot acest timp aveți posibilitatea de a analiza importul efectuat și puteți șterge facturile pe care nu le considerați utile pentru sincronizarea în e-factura (din considerente personale).

Oblio va finaliza procesul de sincronizare, încărcând facturile în e-factura.

Această funcționalitate îți oferă un mod simplificat și automatizat de a gestiona facturile și de a le sincroniza în conformitate cu cerințele legale.

4. De unde export facturile

4.1. De unde export facturile Bolt?

Export facturi bolt portal nou pentru sincronizarea e-factura

Pentru a descarca fișierul CSV deschideți Noul Portal Bolt Fleet. Din meniul principal click pe "Facturi" ("Invoices"), rămâneți pe Tab-ul "Facturi pentru călători" ("Fleet to rider"), din dropdown-ul "Period" alegeți luna dorită, apoi click pe butonul "Generează raport" ("Generate report").

În continuare în colțul din dreapta va apărea pe ecran un pop-up cu titlul "Selectează fișierele pentru descarcare" ("Select files to download"). În cazul în care vă apar mai multe în listă, verificați ora la care a fost generat, însă întotdeauna ultimul generat este primul în lista. Click pe iconița de descărcare din dreapta. De acest fișier .csv aveți nevoie pentru a îl încărca în ManagerFlota, meniul "eFactura".

În cazul în care întâmpinați probleme cu noul portal, puteți descărca raportul .csv din Vechiul Portal Bolt Fleet. Din meniul principal click pe "Facturi călători" ("Rider Invoices"), în pagina deschisă puteți selecta luna dorită din primul dropdown și apoi click pe butonul "Descarcă CSV" ("Download CSV").

Export facturi bolt portal vechi pentru sincronizarea e-factura

Acest fișier CSV este cel la care se va incarca in ManagerFlota.

4.2. De unde export Facturile Uber?

Din meniul principal click pe "Facturi", alegeti perioada dorita, click pe butonul Export. O arhiva .zip va fi generata, descarcati arhiva pentru a o incarca in ManagerFlota. Aceasta contine toate facturile in format PDF.

Export facturi uber pentru sincronizarea e-factura

Concluzie

Indiferent dacă sunteți un operator de flotă experimentat sau doar începeți să vă aventurați în această industrie, acest ghid pas cu pas vă va ajuta să vă familiarizați rapid cu platforma Manager Flota și să profitați la maximum de capacitățile sale.

Înapoi acasă