Cum import plățile automat în HomeBank din platforma Manager Flota

Cum import plățile automat în HomeBank din platforma Manager Flota

Manager Flota, platforma inovatoare de administrare a flotelor de transport alternativ , nu numai că facilitează gestionarea eficientă a afacerii, dar vine și cu opțiuni utile de export și import pentru integrarea automată a datelor financiare în ING Homebank și Banca Transilvania Homebank. Acest articol va explora modul în care Manager Flota oferă această funcționalitate esențială pentru managerii de flotă, simplificând procesul de export și import de fișiere CSV.

Configurarea platformei Manager Flota pentru utilizarea funcționalității

Pentru a beneficia de opțiunea de export și import a datelor financiare, managerul de flotă trebuie să configureze următoarele setări în platforma Manager Flota:

  1. Setarea contului bancar în profilul companiei. Din meniul platformei click pe "Companie", apoi introduceți codul IBAN în câmpul "Cont bancar(IBAN)".
  2. Setarea contului bancar în profilul șoferilor. Din meniul platformei click pe "Șofer", click pe butonul editare (Creion) din dreptul șoferului, apoi introduceți codul IBAN în câmpul "Cont bancar(IBAN)".

Importă fișierului în aplicația HomeBank a băncii tale

După ce setările au fost completate, managerul de flotă poate exporta fișierul CSV din platforma Manager Flota, care conține toate datele financiare relevante. Exportul se face prin următorii pași:

HomeBank Banca ING

  1. Accesarea secțiunii de rapoarte financiare în platforma Manager Flota.
  2. Click pe butonul Export, din dreptul raportului dorit. Se va deschide un pop-up, iar în meniul "Plăți bancare" aveti opțiunile de descarcare ale fișierului ce urmează a fi încărcat în Homebank.
  3. Alegerea opțiunii Export cu specificarea băncii destinație (ING sau Banca Transilvania).

Pentru a importa fișierul .txt în ING Homebank, managerul de flotă trebuie să urmeze acești pași, B. Sablon plati in lei Home'Bank, pagina 4.

HomeBank Banca Transilvania

Pentru a importa fișierul CSV în Banca Transilvania Homebank, managerul de flotă trebuie să parcurgă următorii pași, 4.2.4 Import fisier plati, pagina 27.

HomeBank Banca Raiffeisen

Pentru a importa fișierul de plăți în Raiffeisen Online IMM sau Raiffeisen Smart Business folosește Ghidul de utilizare și poți găsi instrucțiunile la pagina 22, punctul 4. De asemenea poți urmări video-ul de prezentare care îți arată pas cu pas cum să imporți plățile.

Concluzie

Manager Flota este singura platformă de administrare a flotelor de transport alternativ. Poți gestiona șoferii, plățile săptămânale, contracte de închiriere mașini și rapoarte instant.

Înapoi acasă